Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, europa league

Union Saint Gilloise - Malmö FF

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Dagens speltips hittar ni Europa League mellan Union Saint Gilloise - Malmö FF!

Union Saint Gilloise.  – Malmö FF
Andra omgången i Europa League där hemmalaget kommer från en tung seger borta mot Union Berlin medan Malmö FF åkte på en 2-0 förlust hemma mot Braga.

Gilloise avslutade förra säsongen på första plats med raden 24-5-5 och 78-27 i målskillnad. Närmst kom Club Brugge 5 poäng efter. Gilloise har inte öppnat lika starkt denna säsong och detta kan bero på Europaspel som man annars inte riktig är vana vid och ligan kommer därmed i skymundan. Laget åkte ut i champions League i dubbelmötet mot Glasgow Rangers där man vann hemma matchen med 2-0 men förlorade på bortaplan med 3-0, målskillnaden blev avgörande.

Malmö har verkligen inte levererat den här säsongen och ligger för närvarande på 5e plats i tabellen med hela 9 poäng efter serieledarna. Bortaspelet har inte fungerat alls där man har raden 3-3-5 vilket klassas som ett fiasko för ett lag som ska utmana om en serieseger. Malmö har bara 1 vinst och 3 förluster på 5 spelade matcher mot topp 4 lagen i serien vilket visar svårigheter mot lite tuffare motstånd.

Malmö känns helt klart kallare och kommer få det tufft i Belgien mot ett taggad Gilloise. Mitt speltips är att Gilloise vinner och insats 3 units

speltips, tips, odds, betting, fotboll, europa league, unibet
Speltips

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →