Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, kupong

Dagens Dubbel 17/9

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Idag kör vi en dubbel till oddset 1.95 och fokus ligger på hörnspel!

Barcelona - Elche
I dem 3 matcher som Barcelona hittills spelat på hemmaplan har man ett ganska högt snitt på antal slagna hörnor. 8 mot Vallecano, 14 mot Valladolid och 10 mot Plzen i Champions League. Mot Valladolid och Plzen vann man dessutom matchen med 4-0 och 5-1 vilket indikerar att man inte slår av på takten även om man leder med några bollar. 

Barcelona dominerade i veckans Champions League match borta mot Bayern Munchen, spelade speciellt bra i första halvlek men kunde ändå se sig besegrade med 2-0 när slutsignalen gick. Jag kan se ett revanschsuget Barcelona idag och det lär bli spel mot ett mål vilket kommer att skapa en hel del hörnor.

Newcastle - Bournemouth
Newcastle är stora favoriter till att vinna matchen och är det laget som kommer föra spelet idag. Newcastle har 7.5 slagna hörnor i snitt denna säsong och bryter vi ner det med endast hemmamatcher landar på snittet 9.67 slagna hörnor i dem 3 matchera man hittills har spelat på hemmaplan. Bournemouth har fått emot sig 6.17 hörnor per match och snittet på bortaplan är 7.67.

En annan sak som vi behöver titta på är bollinnehavet där Bournemouth har förlorat bollinnehavet i samtliga matcher. Dem gångerna Newcastle har vunnit bollinnehavet då har man fått med sig många hörnor, 11 mot Nottingham, 13 mot Wolves och 13 mot Crystal Palace. Det finns inget som tyder på att Newcastle inte kommer föra spelet idag och med det underlaget vi har framför oss så tror jag på att man skapar en hel del hörnor även idag!

Jag satsar 2.5 units på speletipset som ni ser på bilden nedan!


För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →