Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Wolves - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Dagens speltips hittar ni i Premier League mellan Wolves - Arsenal!

Wolves – Arsenal
Wolves har inte levt upp till förväntningar i år och har satt sig i en svår situation som de har svårt att komma ur. Laget ligger näst sist i tabellen och har oerhört svårt med att göra mål, 8 mål på 11 matcher säger sitt tydliga språk. Även defensiven som man annars har levt på är som bortblåst, laget har förlorat 6/8 senaste matcher och släppt in 18 mål i dem!

Arsenal går från klarhet till klarhet och har imponerat både resultatmässigt och spelmässigt. Ligger etta i tabellen med raden 11-1-1 och 31-11 i målskillnad. Senast vann Arsenal med 1-0 borta mot Chelsea och hade totalt kontroll på matchen där Chelsea knappt kunde skapa en målchans.

Arteta har verkligen fått ihop laget på ett bra sätt och spelar de idag som man gjorde mot Chelsea så bör man även vinna mot ett svagt Wolves. Jag satsar 3/5 units på Arsenal vinner matchen!

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →