Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

5 000 kr SWISH tävling med Betsafe
Återigen är det dags för 5 000 kronors Swish tävling och denna gång kör vi den hos Betsafe. Gå in i vår Facebookgrupp för att delta!

*️⃣️3-STEGS SNÖBOLLSTÄVLING️ MED 5 000 KR I SWISH TILL VINNAREN*️⃣️

Dags för den populära 3-steg tävlingen och denna gång så kommer vi att köra på Betsafe. Alla som har ett Betsafe konto är välkomna att delta och har du inte redan ett så kan du registrera dig via denna länk ➡️ http://bit.ly/Marebros-Betsafe och få 100% bonus upp till 1 000 kr. Exempel sätt in 1 000 kr och få 2 000 kr att spela för.
 

Tävlingen går ut på att sätta en snöboll med 3 raka spel. Du har hur många chanser som helst på första steget men när man väl har klarat steg 1 så är det hela vägen som gäller, missar man steg 2 eller 3 så är man ute ur tävlingen.

För att delta så måste du vara medlem i vår facebookgrupp genom att klicka på Facebook ikonen längst upp på denna sida och sedan följa dessa steg:

Steg 1: Satsa minst 200 kr på en singel till minimum odds 1,80 (om ditt spel sitter så går du vidare till steg 2)

Steg 2: Satsa hela summan från ditt förgående spel på en dubbel till minimum odds 2,80 (om ditt spel sitter så går du vidare till steg 3)

Steg 3: Satsa hela din summa från ditt förgående spel på en trippel till minimum odds 3,80

Personen som får in alla 3 stegen vinner 5 000 kr i SWISH och detta är utöver sin egen vinst!

OBS! Skulle det vara flera personer som får in 3-stegen så är den personen som har fått in högst odds med alla stegen kombinerat stå som vinnare av potten! (Alltså endast en vinnare)

Tävlingen pågår från tisdag-torsdag och sista steget måste vara klart innan torsdag kl 23:59. Alla spel måste postas synligt i kommentarfältet och detta innan matchstart för att den ska vara kvalificerad (inga livespel). Skulle du få in ditt första spel så postar du nästa under din första bild. Ni väljer fritt hur ni vill lägga upp era steg, ni kan lägga alla stegen på samma dag om ni så önskar (Så länge ni postar nästa steg efter att den första är avgjord).

Lycka till!

speltips, tävling, odds, betting, betsafe
Betsafe tävling