Menu icon VIP-Betting logo

Sure Bets / Arbitrage

Arbitrage är en bettingstrategi där spelare utnyttjar skillnader i odds mellan olika spelbolag för att garantera en vinst oavsett utfallet av ett evenemang.

speltips idag, betting tips, speltips på fotboll, odds, sure bets, arbitrage

Vad är Arbitrage Betting även kallat för Sure Bets: 

Arbitrage betting, även känd som "arbing" eller "sure betting," är en sofistikerad strategi som användes för att säkerställa en vinst oavsett utfallet av ett sportevenemang genom att dra nytta av olika odds som erbjuds av olika spelbolag. En arbitrage möjlighet uppstår när spelbolag ger olika odds för samma utfall, och du kan därmed säkra en vinst oavsett resultat. Detta beror på att varje spelbolag har sin egen syn på utfallet och därför erbjuder olika odds.

För att hitta arbitrage bets måste du jämföra oddsen från olika spelbolag, och om de skiljer sig tillräckligt mycket kan du göra en vinst. Arbetsprocessen kan vara tidskrävande, och vinsten varierar vanligtvis mellan 1% och 10%.
 

Hur fungerar Arbitrage Betting?

För att förklara hur arbitrage betting fungerar, låt oss titta på ett enkelt exempel med två spelbolag, Spelbolag 1 och Spelbolag 2, som erbjuder odds på en fotbollsmatch mellan Lag A och Lag B.

Spelbolag 1 erbjuder följande odds:

 • Lag A vinner: 2,00
 • Oavgjort: 3,00
 • Lag B vinner: 4,00

Spelbolag 2 erbjuder följande odds:

 • Lag A vinner: 1,80
 • Oavgjort: 3,20
 • Lag B vinner: 4,50

För att hitta en arbitrage möjlighet måste vi beräkna det totala sannolikhetsprocent för varje utfall och se om det är mindre än 100%. Detta beräknas genom att ta reciprok värdet av oddsen och addera dem.

För Lag A:

 • Spelbolag 1: 1 / 2,00 = 0,50 (50%)
 • Spelbolag 2: 1 / 1,80 = 0,56 (56%)

Total sannolikhet för Lag A: 50% + 56% = 106%

För Oavgjort:

 • Spelbolag 1: 1 / 3,00 = 0,33 (33%)
 • Spelbolag 2: 1 / 3,20 = 0,31 (31%)

Total sannolikhet för Oavgjort: 33% + 31% = 64%

För Lag B:

 • Spelbolag 1: 1 / 4,00 = 0,25 (25%)
 • Spelbolag 2: 1 / 4,50 = 0,22 (22%)

Total sannolikhet för Lag B: 25% + 22% = 47%

Nu kan vi se att summan av sannolikheterna för alla utfall är över 100%. Detta innebär att det finns en arbitrage möjlighet eftersom oddsen hos de två spelbolagen är sådana att du kan satsa på alla möjliga resultat och ändå göra en vinst.
 

Hitta Potentiella Arbitrage Möjligheter

Den första och viktigaste delen av arbitrage betting är att identifiera situationer där oddsen som erbjuds av olika spelbolag skiljer sig så mycket att det skapar en möjlighet till garanterad vinst. Detta kräver noggrann forskning och jämförelse av oddsen som erbjuds av olika spelbolag för samma händelse. Därför är det viktigt att ha konton hos flera spelbolag för att kunna dra nytta av arbitrage möjligheter.
 

Hur förhåller sig spelbolagen till Sure Bets

Först och främst är det viktigt att förstå vad säkra spel eller arbitrage-spel innebär. Det handlar om att placera satsningar på alla möjliga utfall av en händelse hos olika spelbolag för att säkerställa en vinst oavsett resultat. Denna strategi är populär bland vissa spelare eftersom den kan ge en garanterad vinst, men det finns några viktiga saker att tänka på när det gäller regler och villkor hos spelbolagen.

De flesta spelbolag har regler som förbjuder eller begränsar användningen av arbitrage-spel. Anledningen till detta är att det kan vara ogynnsamt för spelbolagen eftersom de förlorar pengar när spelare använder säkra spelstrategier. De är i affärer för att tjäna pengar och vill undvika att spelare utnyttjar skillnader i odds för att säkra vinst.

Det kan vara svårt för spelbolagen att upptäcka om en spelare använder sig av arbitrage-spel, men det är inte omöjligt. Många spelbolag delar samma leverantörer för oddsen, och om de märker att en spelare ständigt utnyttjar dessa skillnader kan det väcka misstankar. Om du blir upptäckt kan det resultera i att ditt konto stängs av och att dina vinster konfiskeras.

En viktig faktor att ta hänsyn till är att reglerna och villkoren för spelbolag kan variera. Vissa spelbolag tillåter arbitrage-spel i viss utsträckning medan andra helt förbjuder det. Innan du försöker använda säkra spel är det klokt att läsa igenom reglerna och villkoren noggrant för det specifika spelbolaget.

Det är också värt att notera att arbitrage-spel kan vara komplicerat och tidskrävande. För att säkra en vinst måste du noggrant jämföra odds från olika spelbolag och beräkna dina insatser. Dessutom är vinsten ofta relativt liten i förhållande till den satsade summan, vilket innebär att du kan behöva satsa stora belopp för att göra det lönsamt.

Sammanfattningsvis, medan arbitrage-spel kan vara en intressant strategi för att säkra vinster, är det viktigt att vara medveten om spelbolagens regler och villkor och att vara beredd på att möta konsekvenserna om du bryter mot dem. Det är också klokt att överväga om det är värt den tid och ansträngning som krävs för att genomföra arbitrage-spel med tanke på de potentiella riskerna.

För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn