Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Ett nytt spännande projekt!
Vi har nu inlett ett nytt samarbete med CircleBet som är en hel ny aktör på marknaden. Dem har en ny plattform och ett annorlunda sätt att spela på. Vi fick förfrågan om att vara med från start på deras resa och efter en noggrann undersökning av bolaget samt träffat personerna bakom organisationen så kan vi med ett gott samvete rekommendera och lyfta fram detta bolag som definitivt kommer att bli en riktig succé!

Det handlar om ett poolspel där man alltid kommer att kunna utse minst en vinnare. Just nu finns det två olika sätt att spela på. Det ena är ett systemspel med 1X2 tecken och fungerar precis som på stryktipset där man kan välja spik, halv eller helgarderingar. Spelkupongen kan innehålla allt från 8 till 20 matcher. Det blir alltid minst en vinnare oavsett vilket utgång det än blir (den som har flest rätt vinner)

Ett exempel: Kupongen innehåller 13 matcher och prispoolen fördelas på 3 platspallar. Det spelar alltså ingen roll om du får 13 rätt eller 8 rätt för att ta första prispallen så länge du har flest rätt av alla som deltar. Med andra ord så kommer Prispoolen ALLTID att delas ut.

Andra spelet kallas predict result. Till skillnad från 1X2 spelet så kostar det en fast summa för att delta och detta kommer redan stå klart på förhand. Här ska man välja slutresultat på 5 utvalda matcher. Man kan få 0, 1 eller 3 poäng på varje match. Den som har flest poäng när omgången är klar kommer att står som en vinnare av potten.

En annan rolig grej är att det kommer föras en ranglista med poäng veckovis, månadsvis och årsvis och eftersom vi kommer att dela ut fina priser till dem som leder listorna så rekommenderas att ni är med redan från start.

För extra spänning så kommer vi till en början även boosta prispoolen med en garanti summa i nästan varje spel!

Vi tänkte köra igång första spelet nu på onsdag och sedan är det meningen att vi lägger upp ca 4-5 kuponger i veckan beroende på utbud/intresse

Appen finns att ladda ner via Appstore och om ni kör med Android så kan ni enkelt ladda ner den på Circlebets hemsida www.circle.bet

Efter att du har registreat dig så kan du i appen söka efter Marebros, bli medlem i circeln, klicka på Marebros Circeln owner och sedan Follow så kommer du få en push notis så fort vi lägger upp ett nytt spel.

Senast nytt:
Circlebet kommer ge oss flertals Premier League biljetter att lotta ut till er som är medlemmar i vår '' circel '', mer info om det kommer när ligorna drar igång! 

Betting, speltips, odds, tips, stryktips
Circlebet