Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Brendan Rodgers - Leicesters manager signerar till 2025
Leicester-manager Brendan Rodgers säger att stödet från klubbens ägare övertygade honom att underteckna en förlängning av kontraktet fram till 2025.

Speltips, Betting, Sport, Fotboll, News, Nyhet, Premier League, Leicester
Brendan Rodgers gick med Leicester i februari efter tre år i Celtic

Otroliga resultat trots begränsad ekonomi

Den tidigare Liverpool-chefen, 46 år gammal, hade tidigare avfärdat spekulationer som kopplade honom till Arsenal-jobbet.

“Att ha denna roll ger mig stort förtroende för att du kan utvecklas tillsammans”, sade han.

“Jag hoppas att vi kan fortsätta bryta rekord, vinna några troféer och helst vara i en hälsosam position i tabellen”.

Rodgers nya kontrakt bygger på den initiala affären fram till 2022 som han signerade när han gick till klubben från Celtic i februari.

Nordirländaren sa att Leicester-jobbet är en chans att trotsa fotbollens ekonomiska begränsningar och uppröra Premier League:s etablerade kraftcenter.

“Vi är en förmögen klubb med fantastiska ägare, och ändå har vi inte ekonomin för en topp-sex-klubb, så det handlar om att vi kan göra det på ett annat sätt”, sade han.

Leicester har vunnit 17 av sina 26 Premier League-matcher under Rodgers och ligger tvåa i tabellen - men han räknar med att truppen kommer att bli ännu bättre år 2020.

“Detta är en upptagen period med många poäng att spela för, och sedan har vi andra halvan av säsongen att se fram emot, vilket är när mina lag normalt sätt förbättras”.

“Det beror på att de förstår mina metoder ännu mer, så förhoppningsvis kan vi göra något riktigt bra den här gången”.