Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Dejan Lovren - Liverpool i diskussion med Roma
Liverpool är enligt uppgifter redo att låta Dejan Lovren gå till AS Roma. En försäljning som skulle leda till spännande utveckling på Anfield.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Liverpool, Lovren
Lovren påväg att lämna Liverpool efter fem år i klubben

En kostnad upp mot 20 miljoner pund

Ett flertal källor hävdar att ett avtal är nära. ESPN, till exempel, säger att det går framåt samt att Liverpool lämnade Lovren utanför truppen mot Chelsea i UEFA Super Cup.

Vad som ska stå på prislappen är ännu i en diskussion. För tillfället anses 15 miljoner pund, med bonusar som potentiellt tar den upp till 20 miljoner, som lämpligt för bosnien. 

Vad som däremot anses märkligt att om de faktiskt skulle sälja i nuläget. Med tanke på att Premier Leagues transferfönster är stängt finns det alltså bara en allt tanigare bänk att välja mellan under höstens matcher. Jurgen Klopp verkar dock intresserad, och gillar vart det är påväg.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Liverpool, Sepp van den Berg
Sepp van den Berg - Nyvärvad 17-åring under sommarfönstret

ESPN-rapporten hävdar även att Liverpool inte vill “blockera vägen” för nyvärvade 17-åringen Sepp van den Berg, som gick med klubben tidigare i sommar. Här finns helt klart förväntningar.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Liverpool, Hoever
Hoever - söker en plats i förstalaget

Ki-Jana Hoever är ännu en ljus, ung talang som behöver finna sig en väg in i förstalaget. ESPN hävdar att coachingpersonalen ser honom som en “elitförsvarare i väntan”. Där finns alltså potential man lämnar utrymme till.

Lovren-försäljningen kommer alltså att öppna dörren för dem en smula. Plötsligt har Liverpool bara tre mittbackar, medan Hoever vill ta sina chanser som högerback. 

Dessa två är mycket högt rankade, spännande talanger. Liverpool är inte ute efter att bara låna ut dem och blockerar alltså därför inte heller deras väg in i föstalaget. De kommer ha färre alternativ den här säsongen, men det lär bli ljusare framtid som resultat.