Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Klopp bekräftar - Alisson borta - Lonergan signerad
Liverpool-chefen Jurgen Klopp har bekräftat att målvakten Alisson kommer att vara utanför laget under de kommande veckorna.

Speltips, Betting, Nyhet, Sport, Fotboll, Liverpool
Alisson skadad efter inspark - Borta i veckor

Alisson skadad i premiärmatch

Den brasilianska målvakten drogs av planen i den 39 minuten av Liverpools 4-1 seger mot Norwich i deras Premier League-premiär under fredagen efter att hans ben skadats under en inspark.

“Det är inte allt för roligt. Det är en vadskada som uppenbarligen kommer ta honom ett tag att hämta sig från”. Sa Klopp till klubbens webbplats.
“Nu vill jag inte göra en exakt prognos för när han kommer tillbaka, men det kommer garanterat inte vara till onsdag, så vi måste vänta och se. Det tar ett tag, det kommer ta ett par veckor säkerligen”.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, Fotboll, Liverpool
Inhopparen Adrian - Nyvärvad från West Ham - Fri agent

I matchen mot Norwich ersattes Alisson av Adrian, som gick med i klubben som en fri agent efter att ha lämnat West ham och kommer därför att ta startplatsen i brassens frånvaro.

Klopp har nu även bekräftat att klubben kommer att signera den fria agenten Andy Lonergan på kort sikt för att ge Adrian en back-up. Den före detta Middlesbrough-spelaren är troligen på bänken för deras UEFA Super Cup-match mot Chelsea på onsdag.

“Naturligtvis måste vi hitta en lösning på kort sikt, och om ingenting annat händer, blir det alltså Andy Lonergan.” Sade Klopp.

“Han var med oss, han är en lysande karaktär, en riktigt trevlig kille som även hjälpte oss mycket under försäsongen, så nu beslutade vi oss för att arbeta tillsammans med honom”.