Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Lampard hintar om Edinson Cavani
Chelsea-managern Frank Lampard har kallat Edinson Cavani “En fantastisk spelare” efter att ha varit kopplad till Uruguay-anfallaren.

Speltips, Betting, Sport, nyhet, News, Fotboll, Edinson Cavani, PSG, Frank Lampard, Chelsea
Edinson Cavani har gjort 198 efter 292 matcher för Paris St-Germain

Något behöver tillkomma Blues

Blues kan göra en signering denna månad efter att deras transferförbud reducerats.

Cavani, 32, är utan kontrakt under sommaren och har bett om att lämna franska sidan Paris St-Germain efter “ett försök” av Atletico Madrid”.

“Han är en fantastisk spelare; jag spelade mot honom och älskade alltid hans mentalitet och attityd, och hans poängrekord talar för sig själv”, sade Lampard.

“Jag är inte helt medveten om hur situationen ser ut än, så vi får se”.

“Idén att få in lite erfarenhet är något som jag absolut inte ser bort från, för ibland behöver de unga spelarna lite hjälp, och om så är fallet kan detta hjälpa oss”.

Manchester United har också kopplats till Cavani, som har gjort totalt 351 mål i 577 klubbmatcher, plus ytterligare 50 mål från 116 landslagsmatcher med Uruguay.

Sedan han anslöt sig till PSG från Napoli för en rapporterad summa på 55 miljoner pund år 2013, har den före detta Palermo-anfallaren gjort gjort 198 mål i 292 uppträdanden för de franska mästarna.

Tammy Abraham, 22, har varit Chelseas främsta anfallare denna säsongen medan Olivier Giroud, 33, bara har gjort två Premier League-starter och kan lämna Blues nu i januari.

Trots att de dominerade innehavet av boll och skapade fler chanser hos Newcastle i lördags, förlorade Lampard sin åttonde ligamatch för säsongen.

“Jag tror inte att Newcastle påskyndar någonting, det är bara att vi inte kunde göra några affärer i sommarfönstret”, 

“Just nu är det (efter vad som hände) något som vi har sett som lite problematiskt i våra hemmamatcher, så vi måste arbeta hårt med gruppen här, och sedan om vi kan förbättra vad gäller målgörandet är definitivt något vi måste titta närmare på”.

Efter att ha varit på lån hos den turkiska sidan Fenerbahce, kunde vingen Victor Moses ansluta sig till Inter Milan på ytterligare en affär.

“Han kommer tillbaka från sitt lån för att åka någon annanstans, och de samtalen pågår också”, sade Lampard.