Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Allegri inför Fiorentina
Allegris presskonferens inför rivalitet mötet mot Fiorentina!

Speltips idag, dagens bästa speltips, odds, betting, fotboll
Foto: jorono/Pixabay CC0

Tränaren Massimiliano Allegri talade till pressen på lördagen om Bianconeris nästa Serie A-match mot Fiorentina. Innan han besvarade frågor från journalister på Allianz Stadium tog Allegri en stund för att sända ett mycket viktigt meddelande: "Först och främst vill jag uttrycka min solidaritet med offrens familjer för översvämningen i Toscana och alla andra som har lidit av det. Det är det viktigaste."

Fiorentina "Det är en stor match imorgon eftersom det alltid har funnits en stor rivalitet mellan Juve och Fiorentina. De är ett utmärkt lag även om de kommer från två ligaförluster. De gillar att attackera och spela bra fotboll. Vi kommer att behöva en stor prestation om vi vill komma därifrån med ett bra resultat. Jag betraktar Fiorentina som ett av de bäst utrustade lagen för säsongen eftersom de har många bra spelare både tekniskt och fysiskt. De kommer att kämpa om en plats bland de fyra första. I år har Fiorentina en fantastisk trupp. De har en anfallare som Nico Gonzalez, två mittfältare med Kouamé till vänster och Bonaventura som gör stora saker. Även Arthur har återhämtat sig från skada och mår bra."

Individer och Startelvor "Med Weah borta kanske jag flyttar McKennie till höger. Saker fungerar bra för oss, så det är bra att fortsätta på det sättet. Till vänster har vi tre spelare som alla kan hoppa in: Kostic, Cambiaso och Iling-Junior. Eftersom Timothy är borta kan någon av de två sistnämnda kanske spela på mittfältet. Alla våra fem anfallare är i god form. Kean är på en bra plats. Han har växt både fysiskt och tekniskt, och hans mentalitet har förbättrats avsevärt. Jag är nöjd med honom, men han måste fortsätta att förbättras. Chiesa och Vlahovic vet att de behöver bidra till lagets bästa, precis som resten av gruppen, eftersom alla är viktiga. Jag har ännu inte beslutat vem som kommer att starta imorgon, men oavsett vem som börjar kommer de alla att vara involverade. När det gäller skador kommer De Sciglio att börja träna med laget igen om en månad. Vi förväntar oss att Alex Sandro kommer tillbaka före Danilo. Danilo är inte riktigt redo ännu, och hans skada är mycket djup. Den är liten men farlig och kan orsaka skador om den inte ges tid. Vi hoppas att ha honom tillbaka till matchen mot Inter."

Vägen Framåt "Vi måste arbeta med våra svagheter och bli stenhårda. Vi är på rätt spår, men vi har bara spelat tio matcher, och det är inte tillräckligt för att uppnå vårt mål att kvalificera oss för nästa års Champions League. Under våra första tio matcher har vi haft vissa bra prestationer och andra mindre bra, delvis på grund av våra motståndare också. Som jag sa är det viktiga att arbeta hårt för att växa och förbättras och bli ett stenhårt lag. Vi måste vara mer precisa och effektiva framför mål och förbättra vårt försvar eftersom saker kan gå fel snabbt inom fotboll. Det kräver balans. Vi måste förbli stabila under hela säsongen eftersom vi har ett mål att uppnå. Låg profil, mindre prat och mer arbete."

Källa: Juventus offiicella hemsida


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn