Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Allegri rasar efter förlusten
Tränaren Massimiliano Allegri har hamnat i bråk med flera personer efter förlusten mot Inter, inklusive tidigare kollegor.

betting, speltips, fotboll, tips, odds
Foto: Wikimedia / Kirill Venediktov CC0

Massimiliano Allegri är tyst och lite nedstämd på presskonferensen efter förlusten mot Inter.Trots att matchen spelades utan några stora händelser på planen, så verkar det ha varit en del drama utanför den, och Allegri ska ha varit inblandad i detta. HJan var den som var mest upprörd och som tydligen inte upplever en särskilt lugn period just nu. Redan i söndags kväll efter matchen mot Napoli blev han fångad på video där han ironiskt sa "Wow, ni har vunnit en scudetto". Dessutom den obehagliga händelsen med assisterande tränare Landucci som hade blivit avstängd för att ha sagt "jag ska äta ditt hjärta" till Spalletti.

Allt hände, som det ofta gör, i tunneln. Det är oklart vad som utlöste tränarens raseri, som uppenbarligen var mycket mer nervös än vad han visade på TV och vid presskonferensen. När Allegri återvände till omklädningsrummen gick han först till Inter-chefen Dario Baccin som han också hade haft oenigheter vid första mötet. Baccin hade fått böter för att han gick in på planen i slutet av matchen, under de upprörda ögonblicken av Handanovics och Lukakus dubbla utvisningar. Hårda ord utbyttes, de som var i närheten berättade att Allegri uttalade sig något negativt om alla, till och med mot Beppe Marotta som han tidigare hade ett strålande förhållande till (ledaren försökte få honom att gå till Inter innan Max undertecknade för Juventus igen), och till och med till laget, med ganska grova förolämpningar.

"Ni är skit, men ni kommer ändå att hamna på sjätte plats." Så sägs tränaren ha uttryckt sig, och sedan fortsatte han när han kom in i sitt omklädningsrum. Först klandrade han spelarna med mycket hårda ord för den dåliga prestationen och förlusten, sedan återgick han till Inter: "Vi måste komma före dem i ligan, vi får inte skicka dem till Champions League." Vem vet om någon av de federala inspektörerna hörde honom och om något av detta kommer att hamna på den officiella rapporten. Men en sak är säker, det finns ingen Inter-Juve utan bråk och kontroverser, och denna gång hände det också, även om det var utanför TV-kamerorna.


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn