Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Artetas intervju
Inför den kommande UEFA Champions League-matchen mot Sevilla, mötte Mikel Arteta pressen i London Colney. Han diskuterade lagets status och återkomsten till europeisk fotboll, samt gav sin ärliga syn på förlusten mot Newcastle och VAR-besluten i den matchen. Arteta betonade även vikten av att prestera väl mot Sevilla för att säkra en plats i utslags omgången. Han framhöll att fel och domslut är en naturlig del av spelet och att klubben arbetar konstruktivt för att förbättra fotbollen. Dessutom lyfte han Jorginhos viktiga roll i laget.

speltips, tips, odds, betting, fotboll. premier league
Arteta om Champions League, lagets status och VAR-beslut

"Mikel Arteta inför Champions League-match mot Sevilla"

Mikel Arteta stod inför media i en fullsatt presskonferensrum på London Colney inför UEFA Champions League-matchen mot Sevilla på onsdag. Arteta diskuterade återkomsten av europeisk fotboll, senaste nytt om laget, hur han har reflekterat över förlusten mot Newcastle samt VAR-besluten i matchen.

Här är några höjdpunkter från hans kommentarer:

 • Om tidig laginformation: Gabriel Jesus kommer inte att vara tillgänglig, och Martin är fortfarande osäker. Inget annat nytt om laget i nuläget.

 • Om vad han sa efter förlusten mot Newcastle: Arteta förklarade att det är hans plikt att ge en ärlig bedömning av lagets prestation och hur matchen påverkades av domsluten. Han betonade att han alltid kommer att försvara sina spelare och klubben.

 • Om varför han tyckte att målet skulle ha ogiltigförklarats: Arteta undvek att kommentera målet i Newcastle-matchen och fokuserade istället på den kommande matchen mot Sevilla.

 • Om vikten av att vinna mot Sevilla för att kvalificera sig för utslagsspelet: Arteta betonade vikten av att utnyttja möjligheten att stänga matchen när man har chansen och beskrev Sevilla som en svår motståndare med stor erfarenhet.

 • Om VAR:s påverkan på hans beteende på sidlinjen: Arteta konstaterade att han inte blev varnad eller tillsagd av domaren under senaste matchen och att han fokuserar på att påverka spelet på bästa möjliga sätt.

 • Om Martins skadestatus och hans landslagskallelse: Arteta nämnde att Martin älskar att spela för sitt land och att han kommer att vara tillgänglig om han är fit.

 • Om varför han kom in som avbytare mot West Ham men inte spelade under helgen: Arteta förklarade att dessa två händelser inte har något samband och är olika ämnen.

 • Om att använda helgen för att stärka spelarna inför matchen mot Sevilla: Arteta uttryckte sin belåtenhet med lagets prestation i Newcastle-matchen och påpekade att de hade förbättrats jämfört med föregående säsong, men att det viktigaste är att bygga vidare på detta och förbättra prestationen i den sista tredjedelen av planen.

 • Om reaktionen på klubbens uttalande: Arteta betonade klubbens plikt att uttrycka sina åsikter på ett klart och ärligt sätt och stödja sina värderingar.

 • Om VAR-fel och hur man kan förhindra dem: Arteta påpekade att fel är en del av fotbollen och att det är viktigt att diskutera dem på ett konstruktivt sätt för att förbättra spelet.

 • Om lagets prestation i Europa under säsongen: Arteta noterade att laget har spelat bra i de tidigare europeiska matcherna och att de måste fortsätta att göra det på ett konsekvent sätt.

 • Om Jorginhos betydelse: Arteta prisade Jorginho som en intelligent ledare och en spelare som kan förbättra laget.

 • Om att utveckla spelet med domslut: Arteta betonade att han alltid har försvarat situationer och att han först tittar på vad laget kan göra bättre internt innan han granskar externa påverkningar på spelet.

Källa: Arsenals offiicella hemsida


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn