Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Inter tar kontroll i semifinalen
Inter vann 2-0 mot AC Milan i första mötet av Champions League-semifinalen med Dzeko och Mkhitaryan som målskyttet.

speltips, tips, odds, betting, fotboll, champions league
Foto: Wikimedia/danheap77 CC0

Inter Milan tog kontrollen i sitt all-italienska Champions League-semifinalmöte mot AC Milan, med Edin Dzeko och Henrikh Mkhitaryan som målskyttet, vilket ger Inter fördelen av att spela inför sina egna fans på San Siro i den andra matchen nästa tisdag.

Inter tog snabbt ledningen i den första matchen mot sin rival AC Milan i Champions League-semifinalen efter mål av Edin Dzeko och Henrikh Mkhitaryan. Rafael Leao var tvingad att lämna matchen på grund av en lårskada innan avspark, vilket försvagade Milan ytterligare. Inter utnyttjade situationen fullt ut och dominerade matchen under första halvlek. Trots VAR-övervakning och omdiskuterade domslut lyckades Milan inte att återhämta sig från den tidiga pressen. Inter kunde ha vunnit större om det inte var för Mike Maignan som stod i Milan-målet. Ett enda skott testade den säkra Inter-målvakten Samir Handanovic.

Inter har nu fördelen av att spela den andra matchen inför sin hemmapublik på San Siro, där de har en stor chans att säkra sin plats i finalen mot antingen Real Madrid eller Manchester City. Det var första gången som lagen möttes i Champions League sedan 2005, då matchen avbröts på grund av oroligheter på läktaren.

Efter matchen uttryckte Milan-försvararen Fikayo Tomori sin besvikelse över resultaten och betonade vikten av att inte låta huvudet hänga inför den andra matchen. Inter-stjärnan Edin Dzeko var nöjd med prestationen men var försiktig med att inte bli överdrivet självsäker och betonade att endast stora lag når semifinalerna i Champions League.

Källa: Skysport


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn