Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Intressanta fakta inför mötet mellan Inter och Lazio
Inter möter Lazio i Serie A som har 3 raka förluster på hemmaplan medan Lazio har hållit nollan i fem bortamatcher.

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a
Foto: Oscar/flickr CC0

Inför helgens Serie A-match mellan Inter och Lazio finns det flera intressanta fakta att ta del av. De senaste nio mötena mellan lagen har slutat med fyra vinster var (och en oavgjord match).

Inter har vunnit sina tre senaste hemmamatcher mot Lazio i Serie A och behöver ytterligare tre poäng för att stärka sina chanser att ta en plats i topp fyra. Men det kommer att bli en tuff uppgift då Lazio inte har släppt in ett enda mål under sina fem senaste bortamatcher i ligan. Det är också den längsta perioden utan insläppt mål på bortaplan i klubbens historia.

På andra sidan planen har Inter visat framfötterna i Champions League och Coppa Italia, men det har gått betydligt sämre i Serie A där laget har förlorat sina tre senaste hemmamatcher utan att göra ett enda mål. Detta är något som aldrig har hänt tidigare hänt i ligan under klubbens historia.

Inter har nästan hela truppen tillgänglig för matchen, med undantag för Milan Skriniar som missar matchen på grund av en ryggskada. Nicolo Barella och Hakan Calhanoglu har båda återhämtat sig från småskador och är tillgängliga. Romelu Lukaku och Lautaro Martinez väntas starta i anfallet.

Lazio har också några nyckelspelare tillgängliga, inklusive Ciro Immobile som förväntas starta i anfallet. Sergej Milinkovic-Savic har gjort fem mål mot Inter i Serie A och kan vara på väg att nå sin 100:e målpoäng i ligan. Han har för närvarande 54 mål och 45 assist på sitt konto.

De senaste fem mötena mellan lagen har slutat med två segrar var och en oavgjord match. Detta lovar förmodligen en jämn och spännande match när de båda lagen möts på planen.

Källa: Goal


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn