Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Liverpool vinner dramatisk match
Liverpool besegrade Tottenham med 4-3 efter en dramatisk match. Klopp avfärdar anklagelser mot Jota och Tottenham behöver spela bättre.

speltips, tips, odds, betting, fotboll, liverpool
Jurgen klopp, foto: Terry Kearney/flickr CC0

I går möttes Liverpool och Tottenham i en högintensiv match på Anfield. Efter att ha tappat en 3-0 ledning lyckades Liverpool slutligen vinna matchen med 4-3 efter en dramatisk avslutning.

Efter matchen stod Liverpool-tränaren Jürgen Klopp i fokus när han fick frågor om en kontroversiell situation på planen där Diogo Jota anklagats för en farlig tackling mot Oliver Skipp. Tottenham menade att Jota borde ha fått rött kort och inte fått vara kvar på planen för att avgöra matchen. Klopp avfärdade dock anklagelserna och menade att Jota inte gick för huvudet och att Tottenham borde fokusera på att spela bättre fotboll istället.

Tottenham har haft det tufft den senaste tiden, särskilt borta på resande fot. Efter att ha släppt in fem mål på 21 minuter mot Newcastle i förra matchen har Tottenham tydliga problem att lösa. Liverpool å andra sidan har vunnit sina senaste fyra matcher och närmar sig topp fyra i Premier League.

Klopp var dock noga med att påpeka att kvalifikation till Champions League fortfarande är avlägset för Liverpool och att laget behöver fokusera på att vinna fler matcher för att ens ha en chans att nå den europeiska storklubbsturneringen. Liverpool möter Fulham i nästa match på onsdag.

Källa: Goal


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn