Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Hotas av bristande kampvilja
Manchester Uniteds bristande kampvilja hotar deras plats bland topp fyra i Premier League och i FA-cupfinalen mot Manchester City.

speltips, tips, odds, betting, fotboll, manchester united
Manchetser United, foto: .snden. / flickr

Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag varnar spelarna för behovet av att hålla fokus i 90 minuter, men verkar ha svårt att få alla att ta till sig budskapet. Även om laget har gjort framsteg denna säsong har vissa spelare inte förstått att man måste spela på topp för att vinna i Premier League.

Med matchvinnare som Marcus Rashford och Bruno Fernandes, en talangfull trupp och en utmärkt tränare är Manchester United en klubb som har potential att dominera på fotbollsplanen. Men trots detta är bristen på kampvilja en återkommande tema, särskilt när laget spelar på bortaplan utan support från fansen.

Om United inte kan eliminera denna tendens att slappna av i matcher och upprätthålla sin intensitet i 90 minuter riskerar de att förlora sin plats bland de fyra bästa i Premier League. 

FA-cupfinalen mot Manchester City kan också bli en utmaning för Manchester United om de inte kan hitta tillbaka till sin kampvilja. Sedan mars har Manchester City behandlat varje match som om det vore en final, vilket kan visa sig vara avgörande för att vinna en titel.

Trots framstegen som Manchester United har gjort denna säsong, finns det fortfarande utmaningar som måste övervinnas om klubben vill fortsätta att dominera i Premier League.

källa: Goal


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn