Speltips

NBA, speltips, Doncic, Mavericks

Orlando Magic @ Dallas Mavericks

av Marebros| Basket, NBA
När Texasderbyt tog slut i lördags fanns det bara ett namn på NBA entusiasternas läppar: Luka Doncic. 19 åringen vände matchen på egen hand i clutch time framför en publik som inte kunde göra annat än sjunga "Halleluka" om och om igen. Nu ska han leda sitt Mavericks mot Orlando Magic.

Dallas Mavericks, åtta på tabellen i Western Conference mot Orlando Magic, åtta på tabellen i Eastern Conference. Momentum är en viktig nyckel i basket och den faktorn är onekligen på Dallas Mavericks sida ikväll, Magic har varit riktigt ojämnt på sistonde och man har förlorat fyra av sina sex senaste matcher. The Western Conference är en betydligt tuffare liga än East, det är ett blodbad där alla förutom ett lag (Pheonix Suns) kan nå play-off plats, det är jämnt och kvalitén är helt enkelt högre, därför blir det så oerhört imponerande när man ser att Mavericks är såhär långt det bästa hemmalaget i hela West. Man har nio raka vinster på hemmaplan, under denna segersvit har man slagit jättar som Golden State Warriors, OKC Thunder, Boston Celtics, Los Angeles Lakers och senast då ett förvisso formsvagt Houston Rockets.

Han ledde Real Madrids basketlag till trippeln i Europa, sedan bestämde han sig för att gå till NBA denna säsong och han har tagit ligan med storm, det är bara december men jag vågar lova att han vinner "Rookie of the Year" priset redan nu. Överlägset. Han är 19 år gammal och han heter Luka Doncic. Senast gick han mot förra årets MVP i Rockets, James Harden, Houston ledde matchen, de var påväg mot en välbehövlig seger, Luka Doncic hade haft en ganska dålig match innan han gick loss totalt med bara minuter kvar på matchklockan. Helt på egen hand gick han på ett 11-0 run och vände matchen, han satte tre "three pointers" och en "Basket" för att leda sitt Mavericks till vinst mot Texas grannarna. Han har formen på sin sida och jag tror ärligt talat inte Magic blir laget som sätter stopp för detta charmiga Mavericks lag med Doncic i huvudrollen. Jag tror på en komfortabel Mavericks seger.

Speltips: Dallas Mavericks -4.0
Odds: 1.90
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 02:25

tips, speltips, nba, odds

RYGGA PÅ BET365 HÄR!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →