Speltips

Westbrook, Paul George, NBA, ODDS, Speltips, OKC

OKC Thunder @ New Orleans Pelicans

av Marebros| Basket, NBA
Westbrook och Paul George mot Anthony Davis, stjärnorna klassar i NOLA inatt!

New Orleans är ett väldigt märkligt lag denna säs. Man kan gå sätta käppar i hjulet för Raptors men man kan inte slå ett komiskt skadedrabbat Boston Celtics. Nu gästas man av ett läskigt bra och formstarkt OKC. Paul George är i storform, tillsammans med den forne MVP vinnaren Westbrook tror jag att han sopar rent mattan med Pelicans inatt. 

OKC är i oerhört bra form, man dominerade Utah Jazz senast och det var ingen frågan om vilka som skulle vinna matchen någon gång efter startsignalen. Westbrook kontrollerar spelet väldigt bra just nu, Paul George är het från the field och Steven Adams gör sitt jobb som lagets ”big”. Jag tror inte Anthony Davis och hans märkliga, ojämna Pelicans kan stå i vägen för en Thunder vinst ikväll.

Speltips: OKC Thunder Money Line
Odds: 1.76
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 01:55

Odds, speltips, NBA, bet365, reka, tips, bet
Speltips

RYGGA PÅ 365 HÄR!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →