Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, spelförslag, leovegas, bonusar

Eintracht Frankfurt - Benfica

av | Fotboll, UEFA - Europa League
Fin speldag igår återigen och formen har verkligen satt sin plats. Ikväll väljer jag sida i matchen mellan Frankfurt - Benfica.
Målfyrverkeri

Eintracht Frankfurt - Benfica Speltips:
Förra veckans möte blev otroligt svängig, en match Benfica lyckades vinna med 4-2 tillslut men kunde ha sett väldigt annorlunda ut då Frankfurt fick en jobbig utvisning redan efter 20 minuter. Med dessa omständigheter så tycker jag ändå Frankfurt klara sig bra,att göra två mål hemma mot Benfica är fullt möjligt, speciellt med den offensiva kraften man besitter.

Frankfurt har en fin form, visserligen förlora man mot Benfica förra veckan och kommer till denna match med en förlust som chocka dem flesta, 3-1 förlust HEMMA mot Augsburg, det resultatet var verkligen inte väntat men utöver det så har man 15 raka matcher utan förlust både på hemma/bortaplan.

Frankfurt har allt att spela om i ligan då man ligger på fjärde plats, en plats som innebär Champions League men bara för det betyder det inte att man ska rotera i denna match, speciellt inte när man tagit sig såhär långt. Ett plus är: Frankfurt får några dagar extra ledigt, nästa Bundesliga match spelas på måndag och inte på lördag som man vanligtvis brukar göra. Sist men inte minst gällande Frankfurt, i Europa League har man snittet 2.84 mål/match, något som bör räcka för en vinst ikväll. 

Benfica då? Ja dem är vi fortfarande lita sura på, när dessa lag möttes sist så hade vi spelat Benfica över 4.5 hörnor vilken man inte lyckades göra, konstigt nog lyckades man göra fler mål än hörnor då i princip varje skott dem sköt gick in i mål. Man är ett BRA lag och ska absolut inte underskattas, dock är Frankfurt snäppet bättre och fördelen på hemmaplan väger tungt. Benficas 19-årige Joao Felix blev förra veckan den yngsta spelare som gör ett hattrick i Europa League, får chansen ikväll?

Sammanfattning kring vårt speltips:
En sak som är säker, Frankfurt måste framåt, svårare än så är det inte. Benfica kommer troligtvis börja ganska avvaktande första 15-20 min och har egentligen ingen anledning för att gå för ett tidigt bortamål, dem har redan en 4-2 ledning så defensiven kommer prioritas före offensiven. Benfica är bra på bortaplan där man vunnit 9/11 senaste matcherna, visst ska dem ha eloge för det men samtidigt får man inte glömma att den ligan består av 3 bra lag och det är Benfica, Porto och Sporting medans Bundesliga är en bra bit bättre. Ett mellanbett investeras på den raka ettan ikväll!

Speltips: Frankfurt vinner
Odds: 1.85
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Rygga spelet hos LeoVegas och få upp till 2000 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →