Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, kupong

Dagens trippel

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Dagens kupong består av en trippel som ni hittar i EM-kval matcherna.

England - Kosovo
England leder gruppen och har full pott efter 3 spelade omgångar med en målskillnad på 14-1. Man är extrem starka på hemmaplan och håller nollan ganska regelbundet, speciellt mot mindre bra lag. Kosovo har överraskat så här långt och efter 4 spelade omgångar så ligger man på andra plats. Kosovo kommer gå för att hålla nollan och försöka jobba in en poäng, jag tror inte att man kommer att lyckas med det och England bör vinna idag. Med tanke på hur spelet kommer att se ut så tycker jag att England har goda chanser till att vinna utan att släppa in mål.

Moldavien - Turkiet
Moldavien och Andorra är gruppens stryk lag. Moldavien har en vinst och 4 förluster i gruppen och vinsten kom inte överraskande mot just Andorra annars brukar man förlora mot övriga lagen i gruppen med klara siffror. Första mötet mot Turkiet slutade med 4-0 förlust. Turkiet har 12 poäng i gruppen, samma som både Frankrike och Island. Det finns ingen andrum för misstag idag och allt annat än vinst idag så kommer man ligga riktigt illa till. Jag tror att Turkiet kommer att pusha på direkt från start och försöka avgöra matchen ganska tidigt. 1.48 i odd på Turkiet ska göra minst två mål i matchen är helt okej! 

Frankrike - Andorra
Här finns det inte mycket att säga till om, det är flera klasser skillnad mellan lagen och oavsett vilket lag Frankrike ställer upp med idag så ska man bara vinna denna! Andorra kommer förmodligen att få jaga boll, försvara sig och försöka rensa. Andorra har inte gjort mål i 26 raka bortamatcher i Nations League, EM-kval och VM-kval matcher kombinerat! Man lär inte göra det idag heller mot en stor nation som Frankrike! 

Speltips: Trippel (se bild)
Odds: 3.22
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn