Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Zulte-Waregem - Cercle Brugge

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Speltips: Detta speltips hittar ni i Belgiska högsta liga mellan Zulte-Waregem - Cercle Brugge. Valde ut två olika spel i denna match där den ena är ett maxbet!

Zult-Waregem – Cercle Brugge
Zult inledde serien med 2 förluster men har tagit sig själv i kragen efter det och inte förlorat på 7 raka matcher där man har gjort minst 2 mål i 5 av matcherna. Cercle Brugge ligger sist i tabellen med raden 1-0-8 och 8-21 i målskillnad vilket blir 2,63 insläppta mål per match! Bortaspelet är helt bedrövligt och där har man 8 raka förluster i ligan (inkluderar förra säsongen) och släppt in 3 mål/match 7 av matcherna samt 2 mål i den 8e matchen! Numera är det mer av en regel än undantag för Brugge att släppa in minst 3 mål per match.

Zult-Waregem bör ha en fin chans till att avancera upp i tabellen idag, Cercle Brugge har ingenting att göra i högsta ligan och kommer förmodligen vara slagpåsar för dem flesta av lagen. Att tillägga så kom Brugges enda vinst denna säsong hemma mot Waasland-Beveren som ligger näst sist i tabellen.

Under 2019 så har lagen mötts 4 gånger där Zulte vann 3 av matcherna med 3-2, 6-2 och 3-2 samt spelat ett oavgjort med resultat som slutade 3-3!

Vi kör på två spel i denna match. Där ena är raka spelet och den andra målspel.

Speltips: Zult-Waregem vinner
Odds: 1.55
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 20:00

Speltips: Zult-Waregem över 1.5 mål
Odds: 1.44
Insats: 5/5 units

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn