Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, lyon, benfica

Lyon - Benfica

av | Fotboll, UEFA - Champions League
En relativ jämn match på förhand där Lyon jagar revansch efter 2-1 förlusten mot Benfica för dryga 2 veckor sedan, löser man jobbet mot ett Benfica som vunnit 10 av dem 11 senaste bortamatcherna?

Lyon - Benfica Speltips:
Ikväll är det dags för den fjärde omgången av Champions League när Lyon som inte imponerat alls tar emot Portugisiska jätten Benfica. För hemmalaget Lyon så är det verkligen inte mycket som gått deras väg, i Franska Ligue 1 ligger man på 10:e plats och har redan nu tappat poäng i 8/12 matcher.

Lyon kommer i alla fall till denna match med två raka vinster, 3-2 mot Toulouse samt 2-0 mot Metz, kan detta möjligtvis vara vändningen för den bleka inledningen? I Champions League har Lyon testat på allt, en vinst en kryss samt en förlust. Förlusten kom just mot Benfica med 2-1.

Benfica är ett klassiskt lag som absolut inte ska underskattas, jag ser en god möjlighet att man plockar poäng ikväll och kanske till och med vinner! Den Portugisiska tabellen toppar man och det med stil -> 10 matcher, 27 poäng och otroligt fina 23-3 i målskillnad.

Nu kommer jag inte gå in på 1x2 marknaden, tycker värdet finns på Benfica men jag kommer istället fokusera på hörn marknaden då jag hittat ett spel som suttit hela 12/13 gånger. Dagens spel: Benfica över 3.5 hörnor till oddset 1.60 samt ett sidospel på Benfica över 4.5 hörnor till oddset 2.30.

Det förstnämnda spelet har suttit 12/13 gånger medan det andra suttit 11/13 gånger och visst finns det ett fint värde, speciellt i en match man inte har råd att förlora! På dessa 13 matcher har man fått med sig totalt 80 hörnor, ett snitt på 6.1 hörnor/match. Tabellmässigt ligger man sist med 3 poäng men det är otroligt jämnt då Lyon har 4 poäng, Zenit 4 poäng samt Leipzig 6 poäng.

Det allra bästa är självklart om Lyon lyckas ta en ledning vilket kommer gynna vårt spel otroligt mycket och samtidigt hade spelet försämrats ganska kraftigt om Benfica tar ledningen. Oavsett vad så lever spelet tills domaren blåser av matchen och så länge det förstnämnda spelet sitter så går vi lite plus, lycka till!

Speltips ett: Benfica över 3.5 hörnor
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 Units

Speltips två sidospel: Benfica över 4.5 hörnor
Odds: 2.30
Insats: 1.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för hos 888sport

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →