Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, Betting, Sport, Fotboll, Championsship, Wigan, West Bromwich

Championship - Wigan VS West Bromwich

av | Fotboll, England - Championship
Gårdagens resultat lämnar oss med orörd kassa, så ikväll är det dags att måla väggar gröna! Vi flyger ut till England och Championship, där Wigan på hemmaplan tar emot gästerna West Bromwich.

Dagens Speltips - Wigan VS West Bromwich:
Bortalaget West Bromwich är inne i en fantastisk period för tillfället, där man radat upp hela sex raka vinsten i ligan. Endast en förlust under hela denna säsongen, vilket är fantastiska siffror med tanke på att ligan är rätt svår att hålla en bra form i under en längre period. Självklart vill West Brom tillbaka upp till Premier League, och nu är man på god väg. Man placeras för tillfället på andra plats i tabellen, med endast en poäng bakom ledande Leeds. Dock en match mindre spelad, och ikväll har man chansen att plocka förstaplatsen. 

West Brom kommer från en stark hemmavinst mot Swansea, där man totalt kör över dem och vinner med 5-1. Självförtroendet är på topp, och ett svagt lag som Wigan ska inte kunna stoppa en här. Målskytt finns det även många av. Man har lyckats sprida ut sina mål till ett x antal spelare, och inte just en specifik, vilket jag ser positivt. Att kunna förlita sig på flera spelare att kunna göra bra avslut istället för att leta efter en specifik.

Wigan, som placeras på näst sista placeringen i tabellen, har ett tufft år. Endast 16 poäng plockade efter 20 omgångar, och hela 33 mål insläppta. 12 förluster, 4 vinster samt 4 oavgjorda är ingen bra statistik inför kvällens möte mot ligans topp. Jag förväntar mig inte en allt för målrik match, men en komfortabel seger för West Bromwich, som ändå värderas rätt högt i odds.

Bet: West Bromwich vinner matchen
Odds: @1.57
Stake: 8/10 Units
Starts: 20.45 CET

Jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora. Preace!

Rygga spelet här och få 100% bonus upp till 3000kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →