Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Lincoln City - Bolton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
Dagens speltips hittar ni i Engelska League One mellan Lincoln City - Bolton!

Lincoln City - Bolton
Nykomlingarna Lincoln ligger på 16e plats men har faktiskt varit ganska bra på hemmaplan med raden 7-1-2 och 18-11 i målskillnad där 6 av dem insläppta målen kom i en och samma match mot Oxford United! Man har lyckats att hålla nollan i 6 av dem 10 spelade hemmamatcher. Lagets hemmaform är som sagt väldigt fin där Lincoln har 5 raka utan förlust och vunnit 4 av dem.

Bolton startade säsongen med minus poäng och spelade större delen av säsongen med juniorer och inlånade spelare för man inte hade råd med löner. Klubben har kommit på fötterna igen och spelar något bättre än starten men inte tillräckligt bra för att hänga kvar i serien. Borta statistiken ser ut på följande sätt 1-1-8 och 4-29 i målskillnad.

Visst har Bolton ryckt upp sig efter dem fick ordning på ekonomin men har samtidigt gjort många förändringar i truppen och just nu försöker man bara spelar av säsongen. Jag tycker att Lincoln har en finn chans till att inkassera 3 nya poäng som kan bli väldigt viktiga när säsongen summeras.

Speltips: Lincoln City vinner
Odds: 1.55
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn