Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek

Swansea - Luton Town

av Rick Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Gårdagens spel gick in som planerat, under eftermiddagen har vi en intressant match framför oss när Swansea tar emot bottenlaget Luton

Swansea - Luton Town Speltips:
Två lag med olika mål, Swansea kämpar för uppflyttning medan Luton krigar för att inte trilla ner till League Two. Swansea ligger på 9:e plats och har inkasserat totalt 56 poäng, man har enbart en poäng upp till Preston som håller den sista playoff platsen.

Överlag har Swansea en helt ok form, visserligen kryssar man rätt mycket men idag har man god chans för vinst, enbart en förlust på dem nio senaste hemmamatcherna! Hittills har man hunnit spela en match sedan uppehållet, blev en 3-0 vinst på bortaplan mot Middlesbrough.

Luton ligger sist och kämpar för sin överlevnad, enbart en förlust på dem sju senaste matcherna MEN majoriteten av poängen har kommit på hemmaplan, vilket man inte har idag! På bortaplan har man nämligen förlorat 13 av dem 15 senaste, inte nog med det så har man även släppt in minst två mål i alla dessa förluster.

Jag har plockat fram två olika spelförslag som enligt mig känns spelvärda, Swansea vinst och ett sidospel på Swansea över 1.5 mål. Luton är seriens sämsta bortalag, gjort minst mål och släppt in flest, 2-0?

Speltips Huvudspel: Swansea Vinst
Odds: 1.72
Insats: 3.5/5 Units

Speltips Sidospel: Swansea Över 1.5 Mål
Odds: 1.70
Insats: 2.5/5 Units
Spelstopp: 13:30

Rygga spelet hos Unibet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →