Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, spel, spelförslag, bonusar, analys

Sporting - Gil Vicente

av Rick Mare| Fotboll, Portugal - Primeira Liga
Speltips: Topplaget tar emot nykomlingarna, några frågetecken kring matchen och därtill det lite högre oddset, löser vinsten ändå?

Sporting – Gil Vicente Speltips:
Dagens spelförslag är den raka ettan när Sporting tar emot Vicente klockan 22:15 till oddset 1.58 vilket jag tycker är lite för högt. Börjar vi kika på tabellen så ligger man på en 3:e plats med en match mindre spelad än resterande topplag.  Första plats får en CL biljett, andra plats CL kval och tredje samt fjärde plats får en EL biljett. Champions League chansen lever fortfarande, en vinst ikväll innebär 9 poäng bakom Benfica med 6 matcher kvar och det är just Benfica man möter i den sista omgången, svårt men fullt möjligt vid tre poäng ikväll!

Sedan uppehållet har man hunnit med fyra matcher vilket har resulterat i tre vinster samt en kryss med målskillnaden 8:3. Överlag är Sporting väldigt bra på hemmaplan och är nu uppe i 7 raka vinster, visserligen spelar man nu utan publik vilket självklart kan påverka lite.

Vicente har också spelat fyra matcher sedan uppehållet, man förlorade dem tre första och vann sist mot Aves som ligger sist i tabellen. Totalt 5 gjorda mål och 6 insläppta. Kollar vi tabellen så ligger man 11:e plats av totalt 18 lag, att nå en EL plats kommer inte ske och kommer med sannolikhet inte åka ner heller med sina 6 poäng tillgodo samt en match mindre spelad.

Värt att notera:
Sporting är ett topplag och har varit det under väldigt många år, dagens motståndare är nykomlingar, klasskillnaden på pappret är ganska stort, lycka till!

Speltips: Sporting Vinst
Odds: 1.58
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 22:15

Rygga spelet hos Unibet och få 500 kr i riskfritt spel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →