Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips. odds. fotbol, serie a, betting

Lecce - Lazio

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Italienska ligan mellan Leccer - Lazio!

Lecce - Lazio
Lecce har kollapsat totalt och radar in förlust efter förlust. Man har 6 raka förluster där man i snitt släppt in hela 4.16 mål per match!! Laget ligger på 18e plats vilket innebär en direkt nedflyttning till Serie B. Nu har man serietvåan på besök och lär få det tufft även idag. Det enda positiva för Lecce just nu är att man kommer möta lag från nedre halvan av tabellen i dem 7 resterande matcher som man har kvar att spela om efter dagens drabbning.

Lazio ligger på andra plats med 7 poäng efter serieledande Juventus. Lazio kommer till detta möte med en torsk i ryggen då man blev besegrade av Milan med 3-0 senast. Värt att notera så hade Lazio flera skadade samt sina två bästa målskyttar avstängda, Immoble med sina 29 mål och Caicedo med 8 mål. Nu är båda anfallarna tillbaka från avstängning och man får även tillbaka viktiga Felipe Luiz från skada vilket kommer lyfta laget enormt.

Lazio måste gå för vinst idag annars kan man säga hejdå till Scudetton då Juventus sällan tappar poäng. Men idag spelar Juventus borta mot ett starkt Milan och har två tunga avstängningar (Dybala och de Ligt)

Med tanke på Lecces super dåliga försvar så tror jag att Lazio vinner detta ganska enkelt!

Speltips 1: Lazio vinner
Odds: 1.40
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 19:30

Speltips 2: Lazio Asian handicap -1.5
Odds: 2.04
Insats: 2/5 units

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →