Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Hamburg - Greuther Furth

av | Fotboll, Tyskland - Bundesliga II
Speltips: Gått lite svajigt här för min del om man jämför med VIP spelen men inför morgondagens match ska vi se till att det ändras! Hamburg tar emot Greuther Furth och överspelet klickas!

Hamburg – Greuther Furth Speltips:
Ett toppmöte när tabellettan Hamburg tar emot fjärde placerade Greuther på lördag klockan 13:00. Målspelet läggs i fokus direkt när dessa två herrar möts, Hamburg är ligans offensivaste lag med 46 gjorda mål på 20 matcher medan Greuther är ligans andra offensivaste lag med 41 gjorda mål. Båda lagen släpper även in rätt så många mål trots den höga tabellplaceringen, Hamburg 25 insläppta och Greuther 24 insläppta.

Hamburg statistik:
Efter 20 spelade omgångar i ligan har överspelet rättats som vinst hela 15 gånger, den totala målskillnaden är 46:25 vilket ger oss snittet 3.55 mål per match. På hemmaplan har man hunnit spela 10 matcher där överspelet suttit 9 gånger. Det totala målsnittet man har på hemmaplan är 3.6 mål/match. Värt att notera: Även över 3.5 mål har suttit 8/10 hemmamatcher för Hamburg!

Greuther Statistik:
Här ser inte statistiken lika fin ut men ändå tillräckligt bra, överspelet har suttit 13/20 matcher denna säsong med snittet 3.25 mål per match. Många av spelen som missades var i början av säsongen, kollar vi på dem 10 senaste matcherna har överspelet suttit 8 gånger! På bortaplan sitter överspelet till 70%, alltså 7/10 matcher med fina snittet 3.5 mål/match.

Summering:
Det är ligans två offensivaste lag, statistiken ser bra ut både offensivt och defensivt men man får ha i åtanken att detta är en viktig toppmatch, det skiljer enbart 3 poäng mellan lagen. Risken finns att det blir en tight matchbild tills första målet trillar in, förhoppningsvis kommer det redan första halvlek och då är jag övertygad om att vi får se en riktigt rolig offensiv andra halvlek med många chanser åt både håll. Under 2020 har man mött varandra två gånger, ena matchen slutade 0-1 och andra 2-2.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.65
Insats: 2.5/5 units
Spelstopp: Lördag 13:00
För fler spel speltips besök vår VIPbetting! Registrera dig enkelt och bygg upp kassan med oss, klicka här!

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →