Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Spezia - Milan

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italienska Seria A mellan Spezia - Milan.

Spezia - Milan
Nykomlingarna Spezia har hittills gjort en helt okej säsong, man ligger på 16e plats och har faktiskt stundtals också spelat bra. Dock trivs Spezia mer på bortaplan där man har inkasserat 4 vinster. På hemmaplan har man raden 1-3-6 och 10-19 i målskillnad.

Milan leder Serie A med 2 poäng före Inter och är än så länge obesegrade på bortaplan där man har raden 9-1-0 och 21-8 i målskillnad. Laget mår bra just nu och kommer från två raka segrar, senast mot Crotone som man krossade med 4-0 där Zlatan och Rebic gjorde två mål vardera! Senast lagen möttes vann Milan med 3-0 över Spezia och då var verken Rebic eller Zlatan tillgängliga!

Milan har verkligen varit bra i år och brukar vinna mot ligans ”sämre” lag. Med Inter i hällarna och ett Juventus som har fått upp ångan som man definitivt inte kan räkna bort så behöver man vara på tårna idag för att kunna ta med sig 3 poäng. Tänk också på att Spezia har förlorat samtliga matcher mot ligans topp 5 lag.

För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →