Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Vitesse - AZ Alkmaar

av Rick Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Två lag som utmanar PSV om en Champions League kvalplats, bägge lagen går för 3 poäng i en svängig, offensiv match?

Vitesse - AZ Alkmaar Speltips:
Intressant möte i den Holländska ligan när Vitesse tar emot Alkmaar på hemmaplan. Det skiljer enbart 4 poäng mellan lagen, Vitesse ligger på 5:e plats medan Alkmaar placerar sig på en 3:e plats.

Det kommer bli en väldigt tuff match mellan två lag som kommer gå för en vinst och därtill känns båda lagen gör mål som ett bra spel till 1.57. Det är väldigt sällan någon av dessa lag går mållösa ur en match. Vitesse har gjort minst ett mål i 19 av dem 20 senaste spelade hemmamatcherna och man har faktiskt bara inkasserat 2 förluster på dessa matcher.

Alkmaar är det bättre laget och det kan vi även se på oddset, 3.60 på den raka ettan medan tvåan ´´bara´´ ger 2 gånger pengarna. Det går att förstå varför man bara har 2 gånger pengarna på bortaplan mot ett hemmalag som enbart förlorat 2/20 hemmamatcher och det är: Alkmaar är GRYMMA denna säsong på bortaplan, seriens bästa bortalag efter Ajax vilket är fullt förståeligt. På deras 12 bortamatcher i ligaspelet har man dundrat in fina 31 mål samt 18 insläppta.

Båda lagen gör mål är mitt spelförslag, jag tror inte någon av lagen kliver av mållösa och det har dem inte gjort tre senaste inbördes heller (3-1, 2-1, 2-2) Liknande resultat idag?

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.57
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:45
För fler spel speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

 

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →