Speltips

Celta Vigo - Levante

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Fredagens speltips hittar ni i Spanska La Liga mellan Celta Vigo - Levante.

Celta Vigo - Levante

Celta Vigo finner vi i mitten av tabellen och med 5 matcher kvar att spela om finns fortfarande chansen till Europaspel. Villarreal sitter just nu på den sista Europaspelsplatsen och har 8 poäng ner till Celta Vigo, detta låter lite långsökt men Villarreal har tuffa matcher framför sig där man bland annat kommer att möta Celta Vigo, Sevilla och Real Madrid. Dessutom har Villarreal Europa League slutspel att tänka på mellan matcherna. Celta Vigo kan inget annat än ge 100% i matchen mot Levante och gå för 3 poäng.

Celta Vigos akilleshäl denna säsong har varit topplagen. Man har inte vunnit någon match verken på hemma eller bortaplan mot någon av topp 7 lagen där man har förlorat samtliga förutom en som man kryssade borta mot Atletico Madrid. Det jag vill komma fram till är att Celta har gjort bra ifrån sig mot övriga lagen speciellt på hemmaplan där man har vunnit 7/10 matcher och kryssat 3 (plockade bort resultaten mot topplagen).

Levante har ingen vidare form och det känns som att man bara spelar av säsongen just nu. 5 förluster på dem 6 senaste matcher och bara gjort 2 mål framåt.

Celta Vigo kommer vara mer taggade och här gäller det att vinna eller försvinna. Jag tycker att Celta har fina möjligheter till en vinst och detta till ett ganska bra odds. Jag satsar 3 units till oddset 1.83

 [bild]

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →