Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

FC Köln - SC Freiburg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Tyskland i en match mellan FC Köln - SC Freiburg.

FC Köln - SC Freiburg
Med 3 matcher kvar att spela om så har Köln 29 poäng och ligger på 17e plats vilket är en direkt nedflyttning till Bundesliga II, men det skiljer bara 1 poäng upp till säker mark. Förutom Schalke 04 som redan är klara för nedflyttning har vi 6 lag som slåss om att undvika nedflyttning. Trots FC Köln position så tycker jag att man ändå har ett bra läge till att hänga kvar då man har ett föredelaktigt spelschema. Idag möter man Freiburg som har ingenting att spela för och kommer till detta möte med 4 raka förluster på bortaplan. Sedan tar man sig vidare till Hertha Berlin som ligger på 15e plats och har 30 poäng, Berlin kommer för övrigt att möta Bielefeld idag som också har 30 poäng. Köln avslutar serien med att möta Schalke 04 på hemmaplan i sin sista match.

Observera att Bremen som ligger på 14e plats har bara 31 poäng och en match mer spelad, vinner Köln idag så går man om Bremen i tabellen.

Köln behöver vinna idag men det är ingen katastrof att få med sig kryss, viktigaste av allt är att man inte förlorar dagens match. Köln kommer att pressa på för vinst men kommer inte att sälja sig genom att blotta sig bakåt. Motivation och viljan finns och kommer till detta möte med två tunga vinster.

Jag hade gärna velat spela att Köln klarar ett nytt kontrakt men kunde inte hitta de spelet på något spelbolag så dagens speltips till denna match är att Köln vinner med insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →