Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Chelsea - Leicester

av Rick Mare| Fotboll, England - FA-Cupen
Final i FA cupen, Chelsea kommer till denna match efter tung förlust mot Arsenal medan Leicester kommer till denna match efter en fin bortavinst mot Man United. Vem står som vinnare i slutändan?

Chelsea – Leicester Speltips:
Klockan 18:15 smäller det till i Wembley Stadium när Chelsea och Leicester möts i FA cup finalen. Spelbolagen har målat upp Chelsea som favoriter att vinna pokalen till det låga oddset 1.45 medan att Leicester lyfter pokalen ger hela 2.75, värdet i mitt tycke ligger helt klart på det sistnämnde, speciellt när Chelsea brukar ha svårt mot dagens moståndare och enbart vunnit 1 av 8 senaste inbördes.

En liten slant går att investera på spelet till 2.75 om man gillar att gambla till högre odds, säkerligen något jag också kommer göra privat men dagens spel handlar egentligen inte om vem som lyfter pokalen utan där fokuserar vi på hörnorna.

Dagen spel kommer bli Leicester över 3.5 hörnor, ett spel som jag tror sitter relativt bekvämt. Man är ett lag som producerar många hörnor och spelet har suttit i fem raka matcher, totalt har man producerat 4,9,10,7,7 hörnor, ett snitt på 7.4 hörnor/match.

Speltips: Leicester över 3.5 hörnor
Odds: 1.50
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: 18:15
Missa inte vår VIP, denna vecka ligger vi fortfarande på 100% winrate, klicka här!

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →