Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rek, dagens bästa spel

Argentina - Chile

av Rick Mare| Fotboll, Copa America
Speltips: Argentina och Chile kliver in på scenen i Copa America! Ingen vinnare har utsetts i dem två senaste matcherna där bägge resulterat i målsnåla kryss matcher, liknande resultat ikväll eller får vi en vinnare?

Argentina - Chile Speltips:
EM fotbollen drog igång för några dagar sedan och nu är även Copa America igång! Första matcherna brukar oftast vara lite luriga i 1x2 marknaden och jag håller Argentina som små favoriter i denna match men 1.70 på den raka ettan känns alldeles för låg och 5.30 på Chile vinst alldeles för hög, tror på en mer jämn match än vad oddset tyder på. Argentina har även haft det svårt under åren mot Chile, sällan man förlorat men man har inte tagit några enkla segrar.

Istället för 1x2 marknaden så kommer jag fokusera på kortspel. När dessa två landslag möts är det mycket kamp men även mycket fulspel. Över 4.5 kort totalt ger 1.61 i odds vilket känns som ett relativt bra spel.

Argentina drar nästan alltid på sig kort, är det inte för någon tackling så är det för snack. 4, 2, 3, 2, 3, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 6, 6, 5, 2, 2, 3 och 3. Dessa siffror är hur många gula kort ARGENTINA dragit på sig under dem 18 senaste matcherna, man har alltså dragit på sig minst 2 gula i 18 raka matcher med snittet strax över 3 kort/match.

Kollar vi inbördes matcherna med Chile så ser vi även där hur grisigt det brukar vara. 4, 10, 11, 7, 11, 6, 6, 7 kort har tilldelats på dem 8 senaste inbördes, vårt spel har då suttit 7/8 ggr med otroligt fina snittet 7.8 kort/match.

Speltips: Över 4.5 kort i matchen
Odds: 1.64
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 23:00
För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →