Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, dagens bästa spel, bonusar

Vänersborg - Grebbestads

av Rick Mare| Fotboll, Sverige - Division 2 Norra Götaland
Speltips: Klarar Vänersborg inkassera sin femte raka hemmavinst eller lyckas Grebbestads ta den viktiga poängen i bottenstriden?

Vänersborg – Grabbestads Speltips:
Kvällens match hittas i Svenska division två när ett formstarkt Vänersborg ska ta emot Grebbestads klockan 19:30. Spelet vi kommer fokusera på är den raka ettan till 1.55, ett odds som flertalet bolag nu sänkt till 1.40-1.45.

Vänersborg har hittills spelat 12 matcher och man placerar sig på en 5:e plats, en tre poängare ikväll så går man upp på 3:e plats. Inför dagens match har man fyra raka hemmavinster och det relativt bekvämt med fina 9-1 i målskillnad.

För dagens motståndare går det inte lika bra, av totalt 15 lag så placerar man sig på en 13:e plats efter 13 spelade matcher, man har målskillnaden 15-26 och bortastatistiken är även där under all kritik! Enbart 1 poäng efter 5 spelade omgångar, den poängen kom mot Karlstad som ligger näst sist. På dessa matcher har man gjort totalt 4 mål och släppt in 13 mål, 2 av dessa mål var mot bottenlaget Karlstad.

Tycker det är ett fint värde på den raka ettan till 1.55, lagen har redan mött varandra en gång denna säsong och då vann Vänersborg med 4-1 på bortaplan. Lagen har mött varandra totalt fyra gånger sen 2019, Vänersborg har vunnit samtliga 4-1, 6-4, 4-0 samt 2-1.

Speltips: Vänersborg vinst
Odds: 1.55
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 19:30

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, dagens bästa spel, bonusar
Speltips Vänersborg Vinst

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Ta del av dagens spel här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →