Speltips

Varberg - BK Halmstad

av Lisandro Mare| Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Dagens speltips hittar ni i Allsvenska i matchen mellan Varberg - BK Halmstad.

Varberg - Halmstad
Två mittenlag som möter varandra där båda har spelat in 20 poäng var. Båda lagen har visat sig vara svårslagna, Varberg har inte förlorat på dem 6 senaste ligamatcher medan Halmstad bara förlorat 1 av 11 senaste ligamatcher. Vi kommer att se en jämn match och för oss kommer fokus ligga på hörnspelet. Jag kommer att spela Halmstad över 4.5 hörnor!

Halmstad har hittills spelat 8 bortamatcher där man har i snitt fått med sig 6.25 hörnor. Spelet över 4.5 hönor har suttit i 6 av dem 8 matcherna. Man missade mot Norrköping där Halmstad tog ledningen efter 4 minuter och hade egentligen ingen större anledning att tok anfalla, Norrköpings kvittering kom i 64e minuten, Halmstad fick 3 hörnor i den matchen. Den andra missen var mot ett starkt AIK som vann matchen med 1-0, där fick Halmstad med sig 4 hörnor, så helt borta var man inte. 

Om vi kollar lite närmare på Varberg så har dem fått emot sig minst 5 hörnor i 6/7 senaste matcher och i den som missades hängde det bara på 1 hörna för att nå 5.

Senast lagen möttes slutade matchen 1-1 och 7-6 i hörnor till Varbergs fördel. Jag tror att Halmstad fixar 5 hörnor i dagens match och min rekommendation på insats är 3 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →