Speltips

TSG Hoffenheim - Mainz 05

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens spelförslag hittar ni i Tyskland i en match mellan TSG Hoffenheim - Mainz 05!

Hoffenheim - Mainz
*Hörnspel*

Vi håller det kort och koncist. På dem 3 inledande matcher har det blivit ett snitt på11 hörnor i Hoffenheims matcher medan Mainz har ett snitt på 12 hörnor. Hoffenheim har ett snitt på 6 slagna hörnor/match och Mainz har ett snitt på 6.33. Det här är en match som båda vill vinna vilket också kommer att resultera en hel del hörnor. Mitt spelförslag är över 9.5 hörnor i matchen till ett fint odds 1.87 och insats 2.5 units!

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →