Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Vicenza - Cremonese

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie B
Dagens speltips hittar ni i Italienska Serie B mellan Vicenza - Cremonese!

Vicenza - Cremonese
Förra säsongen slutade båda lagen i mitten av tabellen på exakt samma poäng. Denna säsong har Vicenza hittills varit klart sämre och inkasserat 0 poäng på sina 5 inledande matcher. 5/5 förluster och 4-11 i målskillnad.

Cremonese har vunnit 3/5 matcher och det som sticker ut lite extra här är att vinsterna har kommit mot Parma, Lecce och Cittadella där samtliga redan hunnit besegra Vicenza! Observera att både Cremonese och Vicenza också mött Sassuolo i träningmatch där Cremonese vann sin medan Vicenza förlorade!

Det är rättvist och säga att Cremonese är det bättre laget just nu då båda i princip mött samma motstånd. Raka tvåan på bortalaget till 2.40 lockar men jag kör ett säkrare kort istället och spelar asian handicap 0.0 till 1.70 (pengar tillbaks vid kryss).

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →