Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

AGF Aarhus - FC Midtjylland

av Lisandro Mare| Fotboll, Danmark - Superligan
Dagens speltips hittar ni i Danmarks högsta ligan mellan AGF Aarhus - FC Midtjylland.

AGF Aarhus – FC Midtjylland
Aarhus ligger på 9e plats i en 12 lags tabell med raden 4-4-6 och 10-17 i målskillnad. Dagsformen i dem senaste matcherna är si sådär där man blandar och ger. Det som anmärkningsbart är att man haft det väldigt svårt mot topplagen denna säsong. Man har förlorat 5/6 matcher mot topp 4 lagen och enda vinsten kom mot Aalborg som är inne i en dålig period.

Midtjylland toppar tabellen med 6 poäng försprång där Köpenhamn ligger och skuggar. Laget har hittills vunnit 11/14 ligamatcher och snittat två gjorda mål per match! Det råder ingen tvekan om att det finns klasskillnaden mellan lagen och visst kan alla lag har dåliga dagar men på en vanlig dag ska Midtjylland vinna det här. Det finns ett bra värde i tvåan då vi får ca 2 gånger pengarna.

Midtjylland har 3 raka vinster mot Aarhus där man har vunnit med 4-0, 4-0 och 4-1! Senaste mötet mellan lagen var för drygt 1 månad sedan.

Speltips: Midtjylland vinner och insats 3 units.

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →