Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Linköping City - Skövde AIK

av Lisandro Mare| Fotboll, Sverige - Division 1 Södra
Dagens speltips hittar ni i division 1 mellan Linköping City - Skövde AIK. Detta är säsongens sista match och mycket står på spel för gästande Skövde.

Linköping City - SkövdeAIK
Linköping ligger sist och är redan klara för nedflyttning. Poängmässigt har man varit överlägset sämst i ligan med endast 16 inspelade poäng, Österlen som ligger näst sist i tabellen har 30 poäng. Det har skett stora förändringar i Linköping på senare tid där man har fått en ny styrelse och många spelare har fått lämna. Man vill starta om och börja på nytt med en satsning på ungdomarna vilket är ett klokt beslut, många ynglingar får nu chansen att avsluta säsongen. Inför dagens möte har City 4 raka förluster i bagaget och 1-18 i målskillnad i dem 4 matcherna!!

Skövde ligger på andra plats i tabellen med endast 1 poäng bakom utsiktens. Man spelar visserligen om att plocka första platsen men får inte heller glömma att andra platsen ger kvalplats till superettan. Även om Utsikten skulle leda stort i sin match så kan inte Skövde slappna av mot City då man har Trollhättan hack i hälen som kan gå om Skövde vid poängtapp. Detta är säsongen sista match och ni kan se i tabbelen nedan hur jämt det är. Skövde kommer att gasa på från start för att avgöra matchen så tidigt så möjligt. Med tanke på omständigheterna hos Linköping City så tror jag att Skövde fixar en vinst med flera mål!

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Tabell

Speltips: Skövde vinner med handikapp -1.5 till oddset 1.71

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Sätt in 250 kr och få 1000 kr att spela för

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →