Speltips

Leverkusen - Furth

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyskland mellan Leverkusen - Furth.

Leverkusen - Furth
Finns inte mycket att säga till om klass skillnaden mellan lagen, Leverkusen ligger på 3e plats med raden 7-3-3 och två av dessa förluster kom mot Bayern och Dortmund som ligger på första respektive andra plats. Formen är ganska bra med 4 vinster på 5 senaste matcher (inklusive Europa League) och man har en bra offensiv, efter Bayern och Dortmund är man tredje laget som har gjort flest mål i ligan.

Bortalaget Furth har inget i Bundeliga att göra. Man har hittills skrapat ihop 1 poäng på 13 matcher och den kom på hemmaplan mot Bielefeld som ligger näst sist i tabellen och som dessutom hade utvisning i matchen från 63 minuten. Furth har på sina 13 matcher gjort 11 mål och släppt in 39, dem snittar 3 insläppta mål per match.

Det finns ingen tvekan om att Leverkusen ska ta hem det här men frågan är med hur många bollar? Jag väljer att spela Leverkusen vinner med minst 2 bollar. Furth har förlorat med minst två bollar i 6/7 av sina bortamatcher.   

Speltips: Leverkusen -1.5 asian handicap
Insats 3.5 units

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →