Speltips

Milan - Liverpool

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Tisdagens spelförslag hittar ni i Champions League mötet mellan Milan - Liverpool!

Milan - Liverpool
Liverpool har dominerat gruppen stort med full pott och vunnit 5/5 matcher. Inför gruppens sista omgång är Liverpool klar etta och har i dagsläget hela 10 poäng ner till Porto som ligger på andra plats. Det skiljer bara 1 poäng mellan Porto, Milan och Atletico Madrid vilket leder till en väldigt intressant omgång där alla har chansen att gå vidare. Porto har allting i sina egna händer men måste vinna sin match mot Atletico för att vara säkra medan Milan måste vinna samtidigt som Porto får max ta 1 poäng.

Liverpool har princip spelat match var tredje/fjärde dag under en lång period och har ett väldigt bra läge att rotera nu när man inte har något att spela för eller kan tappa första platsen även vid förlust. Jurgen Klopp har reden medgett att det kommer ske förändringar i mötet mot Milan och rotation är att vänta och är ett måste, för att citera Klopp ”We have to rotate, we will rotate, that´s clear – ”we havet to” is the headline actually”

Milan har allt att ge och mer att hämta, detta är motiverande nog att vara mer taggade på plan. Man har stöd av hemmapublik och kommer troligtvis inte möta en lika stark startelva som Liverpool brukar ställa upp med. Värdet ligger på ettan och just nu får vi den för ca 2 ggr degen.

Speltips: Milan vinner och insats 2.5 units

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →