Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Wolfsburg - Lille

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Onsdagens speltips hittar ni i Champions League mötet mellan Wolfsburg - Lille!

Wolfsburg - Lille
Det är fortsatt öppet inför den sista omgången där samtliga lag i gruppen kan kvalificera vidare. Det vi kan konstatera är att Wolfsburg måste vinna medan Lille tar sig vidare med en vinst eller ett oavgjort resultat.

Wolfsburg började säsongen i Bundesliga relativt bra men dalade efter det. I ligatabellen ligger man just nu på 8e plats vilket är helt okej. Dock visar laget att man inte fixar det mot svårare motstånd och detta utifrån hur man har presterat mot lagen i övre tabellen. Man har förlorat 5/6 matcher mot topp 7 lagen i tabellen och då har man inte hunnit möta Bayern än. Wolfsburgs dagsform är inte bra och just nu släpper man in 2-3 mål per match.

Lille leder gruppen och behöver som sagt endast kryssa här för att kvalificera sig. Formen är god och stigande, man har bara förlorat 1/11 senaste tävlingsmatcher och den kom borta mot PSG med ett sent mål av Di Maria i 88e minuten!

Lille brukar ha en solid defensiv och med tanke på läget i båda lagen så tror jag man fixar minst ett kryss i detta möte.

Speltips: Wolfsburg – Lille X2
Insats : 3 units

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 2500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn