Speltips

Anderlecht - St. Truiden

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgien mellan Anderlecht - St. Truiden.

Anderlecht – St. Truiden
Anderlecht har varit helt okej denna säsong men kan betydligt mer. Ligger just nu femma i tabellen men det skiljer inte många poäng mellan placeringarna och kan enkelt klättra upp igen. Anderlecht hade svårt att vinna under en period där man bara fick med sig 1 vinst på 8 matcher där oavgjorda resultat efterlyste varandra. Nu har man steppat upp och hittat vinnarspåret igen och har 3 raka vinster. Målskyttet fungerar väldigt bra just nu med 11 mål i dem 3 senaste matcher. Anderlecht har lyckats måla i samtliga hemmamatcher men också släppt in mål i alla, därför kommer jag inte våga spela raka spelet. St. Truiden finner vi på 12e plats och har nedgående form med 3 raka förluster där man har släppt in 2 mål per match.

Jag kommer att spela Anderlecht gör minst 2 mål i matchen i kombination med att det blir minst 8 hörnor i matchen vilket ger oss ett fint odds på 2 ggr pengarna. Anderlecht slår i snitt 6.28 hörnor per match medan St. Truiden slår 4.78 hörnor.

Senaste mötet mellan lagen slutade 2-2 och 6-3 i hörnor för St. Truiden.

Speltips: Anderlecht över 1.5 mål och att det blir minst 8 hörnor i matchen
Insats: 3 units

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →