Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Ajax - Fortuna Sittard

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Dagens speltips hittar ni i Holland mellan Ajax - Fortuna Sittard!

Ajax Fortuna Sittard
Inget snack om saken att Ajax vinner dagens match och vi kommer troligtvis se ett spel mot ett mål. Ajax är ett tekniskt skickligt lag som spelar med ett stort bollinnehav då man gärna vill hålla bollen inom laget. Ajax ligger just nu på andra plats och har en poäng upp till PSV. På 17 matcher som man hittills spelat i ligan har Ajax gjort 51 mål och släppt in endast 4 mål!!

Sittard ligger på 16e plats och efter 6 raka förluster så har man plockat poäng i sina två senaste matcher. Sittard har förlorat sort med topp 3 lagen, 5-0 mot Feyenoord, 1-4 mot PSV och 0-5 mot Ajax i säsongens första möte. Matchbilden kommer troligtvis se ut som sist, spel mot ett mål. Jag tror inte Sittard kommer till många lägen i matchen.

Ajax är otroligt trygga i försvaretspelet, 4 insläppta på 17 matcher säger sitt tydliga språk. Min första tanke på spel var att Ajax vinner utan att släppa in mål men sjukt nog så får man mindre i odds på det än att båda lagen inte gör mål! I 15 av Ajax 17 matcher har båda lagen inte gjort mål!

Speltips: Båda lagen gör mål: NEJ
Insats: 4 units
Odds: 1.62

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn