Speltips

Chelsea - Liverpool

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Dagens speltips hittar ni i toppmötet i England mellan Chelsea - Liverpool!

Chelsea - Liverpool
Två lag som snittar många hörnor per match, Chelsea 6.65 och Liverpool 8.48 hörnor. Kollar vi enbart mot topplagen för Chelsea denna säsong har det sett ut på följande sätt: Arsenal – Chelsea 17 hörnor, Liverpool – Chelsea 15 hörnor, Tottenham – Chelsea 16 hörnor, Chelsea - Man City 17 hörnor, Chelsea – Man United 17 hörnor.

Som ni märker har det varit farfylld när Chelsea spelar mot topplag och med tanke på båda lagens snitt så känns över 9.5 hörnor som ett bra spel. Dem flesta spelbolagen ger runt 1.40 på just det spelet men Nordicbet erbjuder 1.61 och det är bara att tacka och ta emot! För att komma till Nordicbet klicka nedan på Bonus knappen! 

Speltips: Över 9.5 hörnor
Insats: 2.5 units
Odds: 1.61

 

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →