Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

West Ham - Norwich

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Dagens speltips hittar ni i England mellan West Ham - Norwich!

West Ham - Norwich
West Ham har hittills haft en bra säsong och ligger för närvarande på 5e plats precis under Arsenal som har lika många poäng. Ett tag var West Ham inne i en tung period där man kunde bara vinna 1/7 matcher. Nu verkar man vara igång igen då man har 3 raka segrar, två vinster i ligan och en senast i FA Cupen mot Leeds. West Ham störs idag av skador i backlinjen.

Norwich ligger sist i tabellen och har haft en riktig usel säsong. 2 segrar och 13 förluster på 19 spelade matcher och har dessutom en katastrofal målskillnad 8-41!! Man har gjort minst mål och släppt in flest i ligan! Även Norwich spelade FA Cupen i söndags där man ställdes mot Charlton och kunde vinna med 1-0, en jämn match som krävde ett sent mål av Norwich för att besegra Charlton. Innan dess har Norwich 5 raka förluster och en målskillnad på 0-14! Tränarbytet i slutet av november gav inte riktigt den boosten man hade hoppats på.

Trots skador i backlinjen bör West Ham ha fina möjligheter till att plocka 3 poäng idag och fortsätta hänga på Arsenal som går bra just nu. Jag kommer bygga spelet genom att lägga West Ham vinner och Norwich över 2.5 hörnor som ger oddset 2.05! West Ham har visat att man släpper till hörnor när man tappar bollinnehavet och sedan tränarbytet i Norwich så har Norwich spelat ganska jämt med bollinnehav. Norwich har denna säsong ett snitt på 4.68 slagna hörnor per match och man har lyckats få minst 3 hörnor i 8 raka matcher nu (även mot topplag)

Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!


Speltips: West Ham vinner och Norwich över 2.5 hörnor
Insats: 3 units
Odds: 2.05

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →