Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Club Brugge - Royale Union SG

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - 1B Pro League
Dagens speltips hittar ni i Belgien mellan Club Brugge - Royale Union SG!

Club Brugge – Royale Union SG

Royale Union leder ligan med stil och lite överaskande att man har dragit ifrån Club Bugge och leder därmed med 9 poäng före både Brugge och Antwerpen! Brugge måste vinna idag för att ta igen glappet men Royale Union har varit riktigt stabila och det kommer inte alls bli någon enkel match. Jag kommer istället fokusera på hörnspelet. Brugge har ett högt snitt på slagna hörnor per match och på hemmaplan har man ett snitt på 7.45 hörnor. I Royale Union bortamatcher ligger ett snitt på 10.09 hörnor per match vilket är bra för ett överspel som vi tänker spela.

Brugge brukar kötta på från start och idag har man desto ännu en anledning till att starta aggressivt för att inte förlora någon tid till att vinna matchen. Royale går sällan mållösa och jag tror på hörnor från båda lagen men främst från Brugge!   

Jag satsar 3.5 units på över 9.5 hörnor i matchen till oddset 1.66!

Klicka på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →