Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Dagens Speltips

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 2
Idag ger vi oss in i Frankrikes andra division där jag hittat 3 spel till ganska fina odds. Vi kör singlar och målet är självklart att sätta alla 3 men vi går även i vinst om 2 sitter! Vi kör samma insats på varje spel.

Dunkerque – Paris FC
Dunkerque ligger näst sist i tabellen och formen är inget bra, visst man tog en poäng i 0-0 matchen senast mot Sochaux som ligger trea i ligan men som har haft en tendens att spela lika mot bottenlagen. Innan dess hade Dunkerque 5 raka förluster. Målproduktionen är inget vidare heller då man endast lyckats att göra 1 mål på 6 matcher! Dagens motståndare Paris ligger på 4e plats och är helt klart en Lique 1 kandidat, man var bra med även förra säsongen men torskade i kvalet om en uppflyttning. Formen är väldigt bra, kryssade senast men innan dess haft 6 raka vinster. Kollar vi närmare på hur Paris har presterat mot bottenlagen så har man vunnit 7/8 och kryssat i en! Det enda som är lite oroande är att man gör inte så många mål framåt men har ändå målat i 8 raka matcher. Värdet finns helt klart på tvåan i denna match

Speltips: Paris FC vinner
Odds: 2.00
Insats: 2.5 units

Caen – Niort
Här kommer vi köra ett målspel, Caen har lyckats göra 2 mål i 5 raka ligamatcher och 3 av dessa är topplag med bra defensiv. Senast var mot Adjecco som innan mötet med Caen bara släppt in 8 mål på 20 matcher! Njort ligger 5 placeringar före Caen i tabellen och har varit på hugget senaste matcherna med två vinster och en oavgjord, Niorts målproduktion har varit 2, 2 och 3 i dessa. Känns som det kommer vara en öppen match som båda vill vinna och som vi ser kan även båda lagen göra mål.

Speltips: Båda lagen gör mål / JA
Odds: 2.05
Insats: 2.5 units

Nimes – Valenciennes
Även här kommer vi köra målspel. Nimes ligger i mitten av tabellen, laget är i en helt okej form då man har vunnit 4/6 senaste matcher. Senaste 3 matcher har slutat med 2-1 resultat. Valenciennes ligger på18e plats och ovanligt nog i franska ligan är man betydligt bättre på bortaplan än hemma. Valenciennes senaste 3 matcher har slutat med båda lagen gör mål. Kollar vi lite närmare på Valenciennes målproduktion på bortaplan så har man inte gjort mål i 4/10 matcher, 3 av dem har varit mot topplag som släppt in få mål. Även här ligger ett bra värde till 1.88 gånger pengarna!

Speltips: Båda lagen gör mål / JA
Odds: 1.88
​​​​​​​Insats: 2.5 units

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn